+32 14 58 10 66 or + 32 498 170 170 info@humigatordfs.com

ERVARINGEN

Gilbert van Campen 
Nederland

 

Gilbert van Campen (NL) is gespecialiseerd in de teelt van pootaardappelen en heeft een opslag van 900 ton met naast de Humigator ook een goed ventilatiesysteem. “Dankzij de inzet met de Humigator hebben we tussen de 3 en 5% minder indroging gehad. Dit is omgerekend een meeropbrengst tussen de € 8.100 en € 13.500 per seizoen. Bovendien resulteerde de inzet van de Humigator in minder ziektes, een betere algehele inwendige kwaliteit van de aardappelen en was de pootaardappel over het algemeen vaster en beter.”

Eduard Adriaanse
Frankrijk

Ook voor de Franse teler Edouard Adriaansen uit Louche (Calais) is de Humigator een oplossing. Adriaansen beschikt over een opslag van 1.000 ton en heeft een simpel ventilatiesysteem waarmee hij één uur per dag buitenlucht binnenbrengt in zijn loods. “De Humigator werd ondersteund door ventilators en met de Humigator erbij hebben we het hele seizoen de koeling en vochtigheid op 98% kunnen houden.”

JEFF BRAGG
Idaho

De Humigator is een grote doorbraak in de bewaring van biologische aardappelen. Het laat ons langer en warmer bewaren, met behoud van de kwaliteit en voedingswaarde
van onze premium biologische gewassen. Ik gebruik het nu al meer dan vier jaar en zou niet zonder willen bewaren.

SID STAUNTON
California 

“Ik zal nooit biologische aardappelen telen zonder de Humigator”.

DICK OKRAY
Wisconsin

De Humigator verwijdert alle schimmel sporen in de lucht.

Ik kan mijn geen betere manier voorstellen om onze doelen te behalen.”

REED SEARLE
Idaho

“Drie jaar geleden waren mijn grootste bewaarproblemen zilverschurft en zwarte spikkel. Geur van rottende aardappelen is vervangen door een aangename aardappelgeur.

Deze Humigator is zeer betrouwbaar en heeft zichzelf in het eerste jaar terugverdiend.